Merevedési zavar

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Király István Előd
Format: Article
Published: 2015
Series:HÁZIORVOS TOVÁBBKÉPZŐ SZEMLE 20 No. 6
mtmt:30744226
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/19714
LEADER 00581nab a2200181 i 4500
001 publ19714
005 20201013111146.0
008 201013s2015 hu o 0|| zxx d
022 |a 1219-8641 
024 7 |a 30744226  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Király István Előd 
245 1 0 |a Merevedési zavar  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Király István Előd 
260 |c 2015 
300 |a 385-389 
490 0 |a HÁZIORVOS TOVÁBBKÉPZŐ SZEMLE  |v 20 No. 6 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/19714/1/30744226.pdf  |z Dokumentum-elérés