Az okostelefon- és közösségimédia-használat néhány sajátossága egy fiatalok körében végzett online felmérés alapján

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Pikó Bettina
Kiss Hedvig
Format: Article
Published: 2019
Series:INFORMÁCIÓS TÁRSADALOM: TÁRSADALOMTUDOMÁNYI FOLYÓIRAT 19 No. 1
doi:10.22503/inftars.XIX.2019.1.5

mtmt:30935160
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/19261
LEADER 00805nab a2200205 i 4500
001 publ19261
005 20200731105412.0
008 200731s2019 hu o 0|| zxx d
022 |a 1587-8694 
024 7 |a 10.22503/inftars.XIX.2019.1.5  |2 doi 
024 7 |a 30935160  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Pikó Bettina 
245 1 3 |a Az okostelefon- és közösségimédia-használat néhány sajátossága egy fiatalok körében végzett online felmérés alapján  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Pikó Bettina 
260 |c 2019 
300 |a 108-122 
490 0 |a INFORMÁCIÓS TÁRSADALOM: TÁRSADALOMTUDOMÁNYI FOLYÓIRAT  |v 19 No. 1 
700 0 1 |a Kiss Hedvig  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/19261/1/InformTars_167-836-2-PB.pdf  |z Dokumentum-elérés