Differential epidemiology and antibiotic-resistance of lactose fermenting and non-fermenting Escherichia coli Is it just a matter of taste? /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Gajdács Márió Pappné Ábrók Marianna Lázár Andrea Burián Katalin |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2020
|
Sorozat: | Biologia Futura
71 No. 1-2 |
doi: | 10.1007/s42972-020-00008-9 |
mtmt: | 31325788 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18796 |
Hasonló tételek
-
Resistance Levels and Epidemiology of Non-Fermenting Gram-Negative Bacteria in Urinary Tract Infections of Inpatients and Outpatients (RENFUTI) A 10-Year Epidemiological Snapshot /
Szerző: Gajdács Márió, et al.
Megjelent: (2019) -
Association between Biofilm-Production and Antibiotic Resistance in Uropathogenic Escherichia coli (UPEC) An In Vitro Study /
Szerző: Behzadi Payam, et al.
Megjelent: (2020) -
Epidemiology and antibiotic resistance profile of bacterial uropathogens in male patients a 10-year retrospective study /
Szerző: Gajdács Márió, et al.
Megjelent: (2021) -
Association between biofilm-production and antibiotic resistance in Escherichia coli isolates a laboratory-based case study and a literature review /
Szerző: Gajdács Márió, et al.
Megjelent: (2021) -
Effect of lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd
Szerző: Csanádi József
Megjelent: (2010)