Differential epidemiology and antibiotic-resistance of lactose fermenting and non-fermenting Escherichia coli Is it just a matter of taste? /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Gajdács Márió
Pappné Ábrók Marianna
Lázár Andrea
Burián Katalin
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2020
Sorozat:Biologia Futura 71 No. 1-2
doi:10.1007/s42972-020-00008-9

mtmt:31325788
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18796
LEADER 00849nab a2200229 i 4500
001 publ18796
005 20201021171930.0
008 200605s2020 hu o 0|| zxx d
022 |a 2676-8615 
024 7 |a 10.1007/s42972-020-00008-9  |2 doi 
024 7 |a 31325788  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Gajdács Márió 
245 1 0 |a Differential epidemiology and antibiotic-resistance of lactose fermenting and non-fermenting Escherichia coli   |h [elektronikus dokumentum] :  |b Is it just a matter of taste? /  |c  Gajdács Márió 
260 |c 2020 
300 |a 175-182 
490 0 |a Biologia Futura  |v 71 No. 1-2 
700 0 2 |a Pappné Ábrók Marianna  |e aut 
700 0 2 |a Lázár Andrea  |e aut 
700 0 2 |a Burián Katalin  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18796/7/31325788.pdf  |z Dokumentum-elérés