The effect of sonication and stirring on ultrafiltration of fermentation broth

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lemmer Balázs
Jákói Zoltán
Szpisják-Gulyás Nikolett
Kertész Szabolcs
Beszédes Sándor
László Zsuzsanna
Hodúr Cecilia
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2020
Sorozat:ENVIRONMENT PROTECTION ENGINEERING 46 No. 1
doi:10.37190/epe200104

mtmt:31262865
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18451
LEADER 00912nab a2200265 i 4500
001 publ18451
005 20200327111049.0
008 200327s2020 hu o 0|| zxx d
022 |a 0324-8828 
024 7 |a 10.37190/epe200104  |2 doi 
024 7 |a 31262865  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Lemmer Balázs 
245 1 4 |a The effect of sonication and stirring on ultrafiltration of fermentation broth  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lemmer Balázs 
260 |c 2020 
300 |a 49-62 
490 0 |a ENVIRONMENT PROTECTION ENGINEERING  |v 46 No. 1 
700 0 1 |a Jákói Zoltán  |e aut 
700 0 2 |a Szpisják-Gulyás Nikolett  |e aut 
700 0 2 |a Kertész Szabolcs  |e aut 
700 0 2 |a Beszédes Sándor  |e aut 
700 0 2 |a László Zsuzsanna  |e aut 
700 0 2 |a Hodúr Cecilia  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18451/1/Lemmer_1-2020.pdf  |z Dokumentum-elérés