Examination of different grain hardness varieties of the grinding technology properties of wheat
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szabó P. Balázs Magyar Zoltán Véha Antal |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Debreceni Egyetem
[s. l.] - Magyarország
2018
|
Sorozat: | AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS
150th Anniversary Issue Acta Debreceniensis 150 150th Anniversary Issue |
mtmt: | 3425053 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/15044 |
Hasonló tételek
-
Examination of milling technological properties of different wheat varieties
Szerző: Magyar Zoltán, et al.
Megjelent: (2020) -
Kernel hardness and dough reological investigation on different wheat varieties
Szerző: Szabó P. Balázs
Megjelent: (2013) -
Two Methods to Determine the Kernel Hardness of Hungarian Winter Wheat Varieties
Szerző: Véha Antal, et al.
Megjelent: (2015) -
Búza szemkeménységének meghatározása magmérő eljárásokkal = Determination of wheat grain hardness by different kernel measurement techniques
Szerző: Szabó P. Balázs, et al.
Megjelent: (2014) -
Dough reological and kernel hardness investigation on different Hungarian winter wheat varieties
Szerző: Szabó P. B.
Megjelent: (2011)