Effects of different cultivation parameters on the production of surfactin variants by a Bacillus subtilis strain

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Bartal Attila
Vigneshwari Ramasamy Aruna
Bóka Bettina
Vörös Mónika
Takács István
Kredics László
Manczinger László
Varga Mónika
Vágvölgyi Csaba
Szekeres András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2018
Sorozat:MOLECULES 23 No. 10
doi:10.3390/molecules23102675

mtmt:30309227
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/14096
LEADER 01074nab a2200301 i 4500
001 publ14096
005 20181128094213.0
008 181128s2018 hu o 0|| zxx d
022 |a 1420-3049 
024 7 |a 10.3390/molecules23102675  |2 doi 
024 7 |a 30309227  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Bartal Attila 
245 1 0 |a Effects of different cultivation parameters on the production of surfactin variants by a Bacillus subtilis strain  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Bartal Attila 
260 |c 2018 
300 |a Terjedelem: 14 p.-Azonosító: 2675 
490 0 |a MOLECULES  |v 23 No. 10 
700 0 1 |a Vigneshwari Ramasamy Aruna  |e aut 
700 0 1 |a Bóka Bettina  |e aut 
700 0 1 |a Vörös Mónika  |e aut 
700 0 1 |a Takács István  |e aut 
700 0 1 |a Kredics László  |e aut 
700 0 1 |a Manczinger László  |e aut 
700 0 1 |a Varga Mónika  |e aut 
700 0 1 |a Vágvölgyi Csaba  |e aut 
700 0 1 |a Szekeres András  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/14096/1/Molecules2018_Bartal.pdf  |z Dokumentum-elérés