Comparison of the efficiency of microwave assisted acidic- and alkaline pretreatment on the aerobic and anaerobic biodegradability of sludge
Elmentve itt :
Szerzők: |
Jákói Zoltán Lemmer Balázs Beszédes Sándor Hodúr Cecilia |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Szent István Egyetemi Kiadó
Gödöllő
2018
|
Sorozat: | Researched Risk Factors of Food Chain
|
mtmt: | 30309787 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/14012 |
Hasonló tételek
-
Enhanced biodegradability of dairy sludge by microwave assisted alkaline and acidic pre-treatments
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2018) -
Enhanced biodegradability of dairy sludge by microwave assisted alkaline and acidic pre-treatments
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2018) -
Enhanced biodegradability of dairy sludge by microwave assisted alkaline and acidic pre-treatments
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2018) -
Microwave–alkaline treatment for enhanced disintegration and biodegradability of meat processing sludge
Szerző: Lemmer Balázs, et al.
Megjelent: (2017) -
Continuously flow microwave pre-treatment for enhanced anaerobic biodegradability of dairy industry sludge
Szerző: Lemmer Balázs, et al.
Megjelent: (2017)