Comparison of the mineral content of processed spice samples of sweet and hot paprika from the Szeged region
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ördög Attila Štajner Dubravka Popović Boris Poór Péter Bátori Zoltán Tari Irma |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | Journal of elementology
23 No. 2 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.5601/jelem.2017.22.4.1497 |
mtmt: | 3341028 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/13126 |
Hasonló tételek
-
Study on the antioxidant capacity of sweet and hot spice peppers
Szerző: Lantos Ferenc, et al.
Megjelent: (2022) -
Determination of AOX content in wastewater and mineral water samples
Szerző: Simonič Marjana
Megjelent: (2023) -
Mineral content analysis of unifloral honeys from the Hungarian Great Plain
Szerző: Ördög Attila, et al.
Megjelent: (2017) -
Investigation of antioxidant capacity and mineral content of different tea samples
Szerző: Üveges Márta, et al.
Megjelent: (2019) -
A comparison of cadmium content in water samples with two methods
Szerző: Simonič Marjana
Megjelent: (2022)