Prolonged dark period modulates the oxidative burst and enzymatic antioxidant systems in the leaves of salicylic acid-treated tomato

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Poór Péter
Takács Zoltán
Bela Krisztina
Czékus Zalán
Szalai Gabriella
Görgényi Miklósné Tari Irma
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2017
Sorozat:JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY 213
doi:10.1016/j.jplph.2017.03.013

mtmt:3208404
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/11497
LEADER 00934nab a2200253 i 4500
001 publ11497
005 20231129120538.0
008 170531s2017 hu o 0|| zxx d
022 |a 0176-1617 
024 7 |a 10.1016/j.jplph.2017.03.013  |2 doi 
024 7 |a 3208404  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Poór Péter 
245 1 0 |a Prolonged dark period modulates the oxidative burst and enzymatic antioxidant systems in the leaves of salicylic acid-treated tomato  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Poór Péter 
260 |c 2017 
300 |a 216-226 
490 0 |a JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY  |v 213 
700 0 1 |a Takács Zoltán  |e aut 
700 0 1 |a Bela Krisztina  |e aut 
700 0 1 |a Czékus Zalán  |e aut 
700 0 1 |a Szalai Gabriella  |e aut 
700 0 2 |a Görgényi Miklósné Tari Irma  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/11497/1/Po%C3%B3r%20et%20al%202017.pdf  |z Dokumentum-elérés