Latest about Spoilage by Yeasts Focus on the Deterioration of Beverages and Other Plant-Derived Products /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Krisch Judit
Chandrasekaran Muthusamy
Kadaikunnan Shine
Alharbi Naiyf S.
Vágvölgyi Csaba
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2016
Sorozat:JOURNAL OF FOOD PROTECTION 79 No. 5
doi:10.4315/0362-028X.JFP-15-324

mtmt:3061814
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/11092
LEADER 00868nab a2200241 i 4500
001 publ11092
005 20191203115809.0
008 170329s2016 hu o 0|| zxx d
022 |a 0362-028X 
024 7 |a 10.4315/0362-028X.JFP-15-324  |2 doi 
024 7 |a 3061814  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Krisch Judit 
245 1 0 |a Latest about Spoilage by Yeasts  |h [elektronikus dokumentum] :  |b Focus on the Deterioration of Beverages and Other Plant-Derived Products /  |c  Krisch Judit 
260 |c 2016 
300 |a 825-829 
490 0 |a JOURNAL OF FOOD PROTECTION  |v 79 No. 5 
700 0 1 |a Chandrasekaran Muthusamy  |e aut 
700 0 1 |a Kadaikunnan Shine  |e aut 
700 0 1 |a Alharbi Naiyf S.  |e aut 
700 0 1 |a Vágvölgyi Csaba  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/11092/1/Krisch_et_al_JFP_u.pdf  |z Dokumentum-elérés