Protective effect of green tea against neuro-functional alterations in rats treated with MnO2 nanoparticles

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Sárközi Kitti
Papp András
Horváth Edina
Máté Zsuzsanna
Hermesz Edit
Kozma Gábor
Zomborszki Zoltán Péter
Kálomista Ildikó
Galbács Gábor
Szabó Andrea
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: John Wiley & Sons 2017
Sorozat:JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 97 No. 6
doi:10.1002/jsfa.7919

mtmt:3102790
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10778
LEADER 01229nab a2200313 i 4500
001 publ10778
005 20190626113404.0
008 170628s2017 hu o 0|| zxx d
022 |a 0022-5142 
024 7 |a 10.1002/jsfa.7919  |2 doi 
024 7 |a 3102790  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Sárközi Kitti 
245 1 0 |a Protective effect of green tea against neuro-functional alterations in rats treated with MnO2 nanoparticles  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Sárközi Kitti 
260 |a John Wiley & Sons  |c 2017 
300 |a 1717-1724 
490 0 |a JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE  |v 97 No. 6 
700 0 1 |a Papp András  |e aut 
700 0 1 |a Horváth Edina  |e aut 
700 0 1 |a Máté Zsuzsanna  |e aut 
700 0 1 |a Hermesz Edit  |e aut 
700 0 1 |a Kozma Gábor  |e aut 
700 0 1 |a Zomborszki Zoltán Péter  |e aut 
700 0 1 |a Kálomista Ildikó  |e aut 
700 0 1 |a Galbács Gábor  |e aut 
700 0 1 |a Szabó Andrea  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10778/1/S_rk_zi_et_al_2016_Journal_of_the_Science_of_Food_and_Agriculture_u.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10778/7/SCFA_2017_6_tartj.pdf  |z Dokumentum-elérés