A tehén-, juh-, és kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozás-élettani megítélése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Fenyvessy József
Csanádi József
Testületi szerző: VI. Debreceni Állattenyésztési Napok, A kecskeágazat jelene és jövője
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: 1999
mtmt:2217835
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10644
LEADER 00851naa a2200193 i 4500
001 publ10644
005 20190625120451.0
008 170216s1999 hu o 1|| zxx d
024 7 |a 2217835  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Fenyvessy József 
245 1 2 |a A tehén-, juh-, és kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozás-élettani megítélése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Fenyvessy József 
260 |c 1999 
300 |a 129-134 
700 0 1 |a Csanádi József  |e aut 
711 |a VI. Debreceni Állattenyésztési Napok, A kecskeágazat jelene és jövője  |c Herceghalom  |d 1999.08.19. 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10644/1/juhkecske.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10644/7/teh%20juh%20kecsk%20%C3%B6sszeha.pdf  |z Dokumentum-elérés