Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk
Elmentve itt :
Szerzők: |
Balázsa-Bajusz Ildikó Csanádi József Fenyvessy József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Engineering
2010
|
Sorozat: | REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA
2010 No. 1 |
mtmt: | 1817998 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10599 |
Hasonló tételek
-
Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe's milk
Szerző: Bajúsz Ildikó, et al.
Megjelent: (2010) -
The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2003) -
The examination of Tsigai ewe milk
Szerző: Balázsa-Bajusz Ildikó, et al.
Megjelent: (2007) -
The examination of Tsigai ewe milk
Szerző: Bajúsz Ildikó, et al.
Megjelent: (2007) -
The free d-aspartic acid and d-glutamic acid content of sheep milk and sheep milk products
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2014)