A népi-konzervatív mozgalom a gyökerektől a választási győzelemig (1996)
Elek Istvén (1955- ) újságíró, politikus, az MDF egyik alapító tagjának előadása a „Rendszerváltás Magyarországon” sorozat keretében. Az előadót bemutatja: Kovács Attila kollégiumi tanár. : előadás