A budapesti Pázmány Péter Tudományegyetem 300 éves évfordulójának ünnepsége a Kúria épületében - Schäffer (1936)
Az 1936-os eseményen szegedi egyetemi tanárok is részt vettek, így: Ditrói Gábor rektor; Zolnai Béla, a Bölcsészet-, Nyelv- és Történettudományi Kar dékánja; Túry Sándor Kornél, a Jog- és Államtudományi Kar dékánja; Gelei József, a Matematikai és Természettudományi Kar dékánja; Issekutz Béla, az Orvostudományi Kar dékánja. (Fotó: Schäffer, Budapest) : Ditrói Gábor; Zolnai Béla; Túry Sándor Kornél; Gelei József; Issekutz Béla