A cut lemon doesn’t turn brown - Regis Ed (1988)
[Ralph W. Moss: „Free radical: Albert Szent-Gyorgyi and the battle over vitamin C” című könyvének ismertetése] Internetes letöltés 2008-ból.
Szent-Györgyi Albertről szóló irodalom