Dél-alföldi magazin (Csongrád megyei Lapkiadó Vállalat, 1987)
[Szent-Györgyi Albert szegedi éveiről 20 perces dokumentumfilmet készítettek a szegedi körzeti TV-stúdió munkatársai.]
Szent-Györgyi Albertről szóló irodalom