Kiállítási napló. Adalékok a Szent-Györgyi portréhoz - T[andi] L[ajos] (Délmagyarország Könyv- és Lapkiadó Kft., 1985)
[„Liebmann Béla, a hazai fotóművészet doyenje a Szegedi Orvostudományi Egyetem oktatási épületének előcsarnokában ismét meglepetéssel szolgált.”]
Szent-Györgyi Albertről szóló irodalom