Szent-Györgyi professzor üdvözlése (1937)
[„A Szegedi Egyetembarátok Egyesületének szerkesztőbizottsága dr. Ereky István egyetemi tanár elnöklete alatt tegnap ülést tartott, amikor is meleg szeretettel üdvözölte dr. Szent-Györgyi Albertet a Nobel-díjjal való kitüntetése alkalmából.”] [Rövid hír]
Szent-Györgyi Albertről szóló irodalom