Nyelvtanítás, nyelvtanulás európai színvonalon a Hueber-nyelvkönyvek értékmérői - Apró Tibor (2007)
A Max Hueber Verlag (Germany) teremtő, alkotó közösség, hiszen évtizedek óta országhatárokat átívelő, autentikus „Deutsch als Fremdsprache” tankönyvsorozatával megbízható, egyedi arculatú, sikeres könyvkiadást teremtett.