A tanulás mint kulturális konstruktum - Sebestyén Nóra (Iskolakultúra, 2014)
Jin Li 2012-ben a Cambridge University Press gondozásában Cultural Foundations of Learning: East and West címmel megjelent könyve a tanulás jelenségének kulturális meghatározottságát vizsgálja kelet-ázsiai és euro-amerikai kontextusban. Arra keresi a választ, hogy milyen jelentős aspektusok mentén gondolkodnak a kínaiak és euro-amerikaiak a tanulásról, hogyan fejlődnek és milyen szociális keretben adódnak át a tanulásról alkotott vélekedések.