Ornamentika és modernizmus - Keserü Katalin (2006)
Az Ernst Múzeum három „ornamentika-kiállításához” kapcsolódóan 2006 elején ,Ornamentika és modernizmus’ címmel konferenciát rendeztek. Összeállításunkban az ott elhangzott előadások közül válogattunk.