Magyar közmondások orosz szemmel - B. Papp Eszter (2006)
A Tinta Könyvkiadó gondozásában, ’A magyar nyelv kézikönyvei’ sorozat tizedik kiadványaként 2005-ben jelent meg a ’Magyar közmondástár’, amelyben kétezer frazeológiai egység értelmezése és magyarázata található.