Olvasóink szíves figyelmébe

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Article
Published: 1947
Series:Honvéd : katonai folyóirat 2 No. 5
Kulcsszavak:Hadtudomány
Online Access:http://misc.bibl.u-szeged.hu/3359
LEADER 00495nab a2200157 i 4500
001 misc3359
005 20191106141813.0
008 170607s1947 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Miscellanea Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Olvasóink szíves figyelmébe  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1947 
300 |a 81 
490 0 |a Honvéd : katonai folyóirat  |v 2 No. 5 
695 |a Hadtudomány 
856 4 0 |u http://misc.bibl.u-szeged.hu/3359/1/honved_002_005_081.pdf  |z Dokumentum-elérés