Baking technology
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szabó P. Balázs Zakupszki Zita Boglárka |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem
Szeged
2018
|
Kulcsszavak: | élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://eta.bibl.u-szeged.hu/951 |
Hasonló tételek
-
Development of high-fiber, ready-to-bake flour mixtures
Szerző: Szőke-Trenyik Eszter, et al.
Megjelent: (2022) -
Válogatott iparági szaktechnológiák
Szerző: Szabó P. Balázs, et al.
Megjelent: (2019) -
Final report on Food Science and Technology Engineer MSc education in cooperation University of Szeged and Oradea University
Szerző: Gál József, et al.
Megjelent: (2019) -
Study of effect of plant additives on baking properties of flour and quality indicators of bakery products
Szerző: Alkhamova Guzel, et al.
Megjelent: (2020) -
Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben
Szerző: Barna Emília