Hungarikum ételek

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Véha Antal
Hovorkáné Horváth Zsuzsanna
Szabó P. Balázs
Panyor Ágota
Dokumentumtípus: Könyv
Kulcsszavak:szakácsművészet
népi ételek
magyar
népi táplálkozás
Tárgyszavak:
Online Access:http://eta.bibl.u-szeged.hu/725
LEADER 00954nnm a2200289 i 4500
001 eta725
005 20181114225210.0
008 181114suuuu hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Elektronikus Tananyag Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Véha Antal 
245 1 0 |a Hungarikum ételek  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Véha Antal 
300 |a 135 
516 |a Book 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
650 4 |a Élelmiszer és italfeldolgozás 
650 4 |a Élelmiszerbiztonság 
695 |a szakácsművészet 
695 |a népi ételek 
695 |a magyar 
695 |a népi táplálkozás 
700 0 2 |a Hovorkáné Horváth Zsuzsanna  |e aut 
700 0 2 |a Szabó P. Balázs  |e aut 
700 0 2 |a Panyor Ágota  |e aut 
856 4 0 |u https://eta.bibl.u-szeged.hu/725/1/hungarikum_etelek_teljes.pdf  |z Dokumentum-elérés