LEADER 00964nnm a2200277 i 4500
001 eta721
005 20181114222838.0
008 181114suuuu hu o 0|| eng d
040 |a SZTE Elektronikus Tananyag Archívum  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Krisch Judit 
245 1 0 |a Food microbiology  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Krisch Judit 
300 |a 82 
516 |a Book 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
650 4 |a Élelmiszer és italfeldolgozás 
650 4 |a Élelmiszerbiztonság 
650 4 |a Ipari biotechnológia 
650 4 |a Ipari biotechnológia 
650 4 |a Biotechnológia (nem orvosi), bioreaktorok, alkalmazott mikrobiológia 
695 |a élelmiszeripar 
695 |a mikrobiológia 
695 |a élelmiszervizsgálat 
856 4 0 |u https://eta.bibl.u-szeged.hu/721/1/food_microbiology_ppt.pdf  |z Dokumentum-elérés