Európai közigazgatás - Csatlós Erzsébet (Iurisperitus Szeged, 2021)
Jelen e-kiadvány azzal a céllal született, hogy az Európai Közigazgatás című kurzus írásos formájaként mindenki számára szabadon hozzáférhető módon adjon átfogó betekintést az Európai Unió egyedi, semmihez sem hasonlító, többszintű közigazgatási struktúrájába, annak normatív szabályaiba, miközben igyekszik az általános uniós ismeretekre hagyatkozni.
Book
Keywords: Társadalomtudományok; Jogtudomány; Jog, kriminológia, büntetéstudomány