Egyes szankciótani főkérdések - Juhász Zsuzsanna (2020)
Az előadássorozat a büntetőjogi szankciók főbb anyagi jogi, illetve végrehajtási kérdéseinek megismertetésére irányul.
The lecture serie focuses on the main substantive criminal law and enforcement aspects of penal sanctions.
Keywords: Társadalomtudományok; Jogtudomány; Jog, kriminológia, büntetéstudomány