Alapvető laparoszkópos varrat- és csomózási technikák - Varga Gabriella; Kovách Kornél; Kiss János; Érces Dániel; Szabó Andrea; Etlinger Péter (2020)
A tananyag felépítése: 1. A tanulási eredmény ismertetése (tudás és készség) 2. Előzetesen szükséges elméleti háttér és gyakorlati tapasztalat 3. Szükséges anyagok 4. Szükséges elméleti háttér: Laparoszkópos torony, eszközök, optika, mozgáskoordinációs gyakorlatok, öltés-és csomózás 5. Mozgáskoordinációs gyakorlatok videói 6. A tanulási eredmény ismertetése (attitűd és autonómia) 7. Önellenőrző kérdések
Content: 1. Description of the learning outcome (knowledge and skill) 2. Preliminary required knowledge and expertise 3. Required instruments and materials 4. Required theoretical background: Laparoscopic tower, instruments, optics, coordination exercises, suturing and knotting 5. Videos of coordination exercises 6. Description of the learning outcome (attitude and autonomy) 7. Self-checking questions
Video
Keywords: Orvos- és egészségtudomány; Klinikai orvostan; Sebészet