Antik eszmetörténet - Mogyoródi Emese (2019)
A kurzus átfogó kultúrtörténeti áttekintést ad a görög kultúra heroikus kori (homéroszi) kezdeteitől a hellenisztikus korig, kitérve történelmi, társadalmi, filozófiai, etikai, művészettörténeti és esztétikai kérdéskörökre.