A felsőoktatás képzési területeinek szintleíró kimeneti jellemzői segédlet a tanulási eredmény alapú felsőoktatási képzésfejlesztéshez - Bozsó Renáta (2018)
A segédlet tartalmazza a Magyar Képesítési Keretrendszer szerinti felsőoktatási szintek tanulási eredmény alapú leírását és példákkal segíti a tanulási eredmény alapú gondolkodást kilenc képzési területre kidolgozva.