Redoxpotenciál mint indikátor mikroszervezetek növekedésénél
Elmentve itt :
Szerző: | K. Stur Judit |
---|---|
További közreműködők: | nincs megadva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
1958
|
Kulcsszavak: | Kémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/8773 |
Hasonló tételek
- "Az vagy, amit eszel" táplálkozásbiokémia, pathobiokémia : jegyzet
-
A PP4 foszfatáz és a Centrobin kapcsolata a DNS hibajavítás késői szakaszaiban
Szerző: Réthi-Nagy Zsuzsánna
Megjelent: (2023) -
Peppermint extract inhibits protein aggregation
Szerző: Kasi Phanindra Babu, et al.
Megjelent: (2021) -
Coffee extracts effectively inhibit the formation of α-chymotrypsin amyloid-like fibrils in aqueous ethanol in vitro
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2020) -
Investigation of the anti-amyloidogenic effect of black chokeberry juice
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2020)