Vibrációs szárítás az élelmiszeriparban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Zsigó István
További közreműködők: Sipos György (Témavezető)
Dokumentumtípus: Disszertáció
Megjelent: 1971
Kulcsszavak:Élelmiszeripar
Tárgyszavak:
Online Access:http://doktori.ek.szte.hu/8624
LEADER 00673nta a2200205 i 4500
001 dokt8624
005 20221124122225.0
008 221124s1971 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Doktori Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Zsigó István 
245 1 0 |a Vibrációs szárítás az élelmiszeriparban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Zsigó István 
260 |c 1971 
502 |a Disszertacio 
650 4 |a kémiai tudományok 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Kémiai tudományok 
695 |a Élelmiszeripar 
700 1 |a Sipos György  |e ths 
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/8624/1/1971_zsigo_istvan.pdf  |z Dokumentum-elérés