Fehérje-fehérje kölcsönhatások tanulmányozása affinitás szorbensek segítségével
Elmentve itt :
Szerző: | Kálmán Miklós |
---|---|
További közreműködők: | Boross László (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
1980
|
Kulcsszavak: | Biokémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/7450 |
Hasonló tételek
-
Szekvenciaspecifikus DNS-fehérje kölcsönhatások vizsgálatára alkalmas módszerek kidolgozása Escherichia coliban
Szerző: Zsibrita Nikolett
Megjelent: (2024) -
Fehérje - nukleinsav kölcsönhatások vizsgálati módszerei
Szerző: Bodai László
Megjelent: (2015) -
Immobilizálás hatása a különböző típusú vázizmok szakoplazmatikus retikulumának fehérje és lipid összetételére
Szerző: Gajdos László
Megjelent: (1982) - "Az vagy, amit eszel" táplálkozásbiokémia, pathobiokémia : jegyzet
-
A humán Spartan szerepe a DNS−fehérje keresztkötések eltávolításában
Szerző: Zsigmond Eszter
Megjelent: (2021)