Fehérje és zsír kinyerése húsipari melléktermékekből, különös tekintettel a csontok préselésére

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Cseh Ferenc
További közreműködők: Selmeci György (Témavezető)
Nové László (Témavezető)
Dokumentumtípus: Disszertáció
Megjelent: 1986
Kulcsszavak:Kémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://doktori.ek.szte.hu/6092
LEADER 00759nta a2200217 i 4500
001 dokt6092
005 20220620145107.0
008 220620s1986 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Doktori Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Cseh Ferenc 
245 1 0 |a Fehérje és zsír kinyerése húsipari melléktermékekből, különös tekintettel a csontok préselésére  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Cseh Ferenc 
260 |c 1986 
502 |a Disszertacio 
650 4 |a kémiai tudományok 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Kémiai tudományok 
695 |a Kémia 
700 0 1 |a Selmeci György  |e ths 
700 0 1 |a Nové László  |e ths 
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6092/1/1986_cseh_ferenc.pdf  |z Dokumentum-elérés