|
|
|
|
LEADER |
00759nta a2200217 i 4500 |
001 |
dokt6092 |
005 |
20220620145107.0 |
008 |
220620s1986 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Doktori Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Cseh Ferenc
|
245 |
1 |
0 |
|a Fehérje és zsír kinyerése húsipari melléktermékekből, különös tekintettel a csontok préselésére
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Cseh Ferenc
|
260 |
|
|
|c 1986
|
502 |
|
|
|a Disszertacio
|
650 |
|
4 |
|a kémiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Természettudományok
|
650 |
|
4 |
|a Kémiai tudományok
|
695 |
|
|
|a Kémia
|
700 |
0 |
1 |
|a Selmeci György
|e ths
|
700 |
0 |
1 |
|a Nové László
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6092/1/1986_cseh_ferenc.pdf
|z Dokumentum-elérés
|