Effect of genotype, keeping practice "in vivo" and natural antioxidants "post mortem" on the chemical composition of chicken meat and pork
Elmentve itt :
Szerző: | Latif Abd El-Alim Suzan Saad |
---|---|
További közreműködők: | Dworschák Ernő (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
1997
|
Kulcsszavak: | Biológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/4359 |
Hasonló tételek
-
Food waste - waste of pork meats in restaurants in Šabac
Szerző: Ilić Udovičić Dragana, et al.
Megjelent: (2022) -
Post mortem – Gondolatkísérletek gyászmunka és írásesemény Ottlik Géza Budájában /
Szerző: Urbanik Tímea
Megjelent: (2008) -
Post mortem - Gondolatkísérletek Gyászmunka és írásélmény Ottlik Géza Budájában /
Szerző: Urbanik Tímea
Megjelent: (2008) -
A viktoriánus kori post mortem dagerrotípia
Szerző: Pálfi Adrienn
Megjelent: (2013) -
Salicylic Acid Improves Nitrogen Fixation, Growth, Yield and Antioxidant Defence Mechanisms in Chickpea Genotypes Under Salt Stress
Szerző: Kaur Harmanjit, et al.
Megjelent: (2022)