|
|
|
|
LEADER |
01020nta a2200229 i 4500 |
001 |
dokt4304 |
005 |
20220308140923.0 |
008 |
220308s1999 hu om 0|| eng d |
040 |
|
|
|a SZTE Doktori Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Kotkat Hossam Mohamed
|
245 |
1 |
0 |
|a Environmental and dietary effects on the composition and metabolism of lipids in fish. Practical effects of research
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Kotkat Hossam Mohamed
|
260 |
|
|
|c 1999
|
502 |
|
|
|a Disszertacio
|
650 |
|
4 |
|a környezettudományok
|
650 |
|
4 |
|a Természettudományok
|
650 |
|
4 |
|a Biológiai tudományok
|
695 |
|
|
|a Biokémia
|
700 |
1 |
|
|a Nemcsók János
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4304/1/1999_hossam_mohamed_kotkat.pdf
|z Dokumentum-elérés
|
856 |
4 |
0 |
|u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4304/2/1999_hossam_mohamed_kotkat_tezis.pdf
|z Dokumentum-elérés
|
856 |
4 |
0 |
|u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4304/3/1999_hossam_mohamed_kotkat_biralat.pdf
|z Dokumentum-elérés
|