Environmental and dietary effects on the composition and metabolism of lipids in fish. Practical effects of research

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kotkat Hossam Mohamed
További közreműködők: Nemcsók János (Témavezető)
Dokumentumtípus: Disszertáció
Megjelent: 1999
Kulcsszavak:Biokémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://doktori.ek.szte.hu/4304
LEADER 01020nta a2200229 i 4500
001 dokt4304
005 20220308140923.0
008 220308s1999 hu om 0|| eng d
040 |a SZTE Doktori Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Kotkat Hossam Mohamed 
245 1 0 |a Environmental and dietary effects on the composition and metabolism of lipids in fish. Practical effects of research  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kotkat Hossam Mohamed 
260 |c 1999 
502 |a Disszertacio 
650 4 |a környezettudományok 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Biológiai tudományok 
695 |a Biokémia 
700 1 |a Nemcsók János  |e ths 
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4304/1/1999_hossam_mohamed_kotkat.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4304/2/1999_hossam_mohamed_kotkat_tezis.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4304/3/1999_hossam_mohamed_kotkat_biralat.pdf  |z Dokumentum-elérés