Yeast Microflora and Halitosis in Oral Squamous Cell Carcinoma- Two Microbiological Aspects of a Disease
Cancers of the oral cavity (ICD C00-C14) belong to the tumors of the highest morbidity and mortality. Their epidemiological characteristics are determined by geographical factors: they are more frequent in the developed countries than in the developing ones. Unfortunately, Hungary appears to be in a...
Elmentve itt :
Szerző: | Berkovits Csaba |
---|---|
További közreműködők: |
Nagy Katalin
(Témavezető) Laczkóné Turzó Kinga (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
2017-11-03
|
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/phd.4032 |
mtmt: | 3347057 |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/4032 |
Hasonló tételek
-
Analysis of oral yeast microflora in patients with oral squamous cell carcinoma
Szerző: Berkovits Csaba, et al.
Megjelent: (2016) -
Electrochemotherapy for the treatment of cutaneous squamous cell carcinoma The INSPECT experience (2008-2020) /
Szerző: Bertino Giulia, et al.
Megjelent: (2022) -
Inhibition of microflora associated with implants in oral cancer patients
Szerző: Nagy Katalin, et al.
Megjelent: (2001) -
Candida albicans Enhances the Progression of Oral Squamous Cell Carcinoma In Vitro and In Vivo
Szerző: Vadovics Máté, et al.
Megjelent: (2022) -
Salivary IL-6 mRNA is a Robust Biomarker in Oral Squamous Cell Carcinoma
Szerző: Márton Ildikó, et al.
Megjelent: (2019)