Comparative study of salt stress-induced physiological and molecular responses in tomato (Solanum lycopersicum L.)
Salinity is one of the main abiotic stress factors reducing the crop productivity. Salinity affects all dicotyledonous crops and among them tomato (Solanum lycopersicum L.) is a nominated model to investigate salt stress. Tomato is moderately sensitive to salinity, thus we were able to study the eff...
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Judit |
---|---|
További közreműködők: | Tari Irma (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
2017-04-20
|
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/phd.3929 |
mtmt: | 3268161 |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/3929 |
Hasonló tételek
-
Physiological and molecular analysis of salt stress-induced PCD in tomato
Szerző: Kovács Judit
Megjelent: (2014) -
Role of ethylene in ER stress and the unfolded protein response in tomato (Solanum lycopersicum L.) plants
Szerző: Czékus Zalán, et al.
Megjelent: (2022) -
The local and systemic accumulation of ethylene determines the rapid defence responses induced by flg22 in tomato (Solanum lycopersicum L.)
Szerző: Czékus Zalán, et al.
Megjelent: (2023) -
Influence of abiotic disorders on nutritional values of tomato (solanum lycopersicum
Szerző: Csambalik László, et al.
Megjelent: (2014) -
In Silico Analysis of cis-Regulatory Elements of Hexokinase Genes in Tomato (Solanum lycopersicum)
Szerző: Poór Péter, et al.
Megjelent: (2015)