Katalizátorok felületének jellemzése röntgen-fotoelektron spektroszkópiával

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pótári Gábor
Other Authors: Erdőhelyi András
Format: Dissertation
Published: 2014-12-11
Subjects:
doi:10.14232/phd.2283

mtmt:2819424
Online Access:http://doktori.ek.szte.hu/2283
LEADER 01033nta a2200229 i 4500
001 dokt2283
005 20200407142230.0
008 140701s2014 hu om 0|| hun d
024 7 |a 10.14232/phd.2283  |2 doi 
024 7 |a 2819424  |2 mtmt 
040 |a SZTE Doktori Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Pótári Gábor 
245 1 0 |a Katalizátorok felületének jellemzése röntgen-fotoelektron spektroszkópiával  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Pótári Gábor 
246 1 0 |a Characterization of catalyst surfaces by X-ray photoelectron spectroscopy  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2014-12-11 
502 |a Disszertacio 
650 4 |a kémiai tudományok 
700 1 |a Erdőhelyi András  |e ths 
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2283/1/PotariGaborDisszertacio.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2283/2/PotariGaborTezisHUN.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2283/3/PotariGaborTezisENG.pdf  |z Dokumentum-elérés