Systemic administration of nitric oxide donor nitroglycerin as an experimental model for migraine headache in rats

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Párdutz Árpád
Other Authors: Vécsei László
Format: Dissertation
Published: 2004
Subjects:
mtmt:20332471
Online Access:http://doktori.ek.szte.hu/208
LEADER 00801nta a2200193 i 4500
001 dokt208
005 20200217133609.0
008 100513s2004 hu om 0|| eng d
024 7 |a 20332471  |2 mtmt 
040 |a SZTE Doktori Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Párdutz Árpád 
245 1 0 |a Systemic administration of nitric oxide donor nitroglycerin as an experimental model for migraine headache in rats  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Párdutz Árpád 
260 |c 2004 
502 |a Disszertacio 
650 4 |a klinikai orvostudományok 
700 1 |a Vécsei László  |e ths 
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/208/1/2004_pardutz_arpad.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/208/2/2004_parducz_arpad_publikaciok.pdf  |z Dokumentum-elérés