Huminsavak antioxidáns tulajdonságai

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Csicsor Attila
További közreműködők: Tombácz Etelka (Témavezető)
Szakácsné Földényi Rita (Témavezető)
Dokumentumtípus: Disszertáció
Megjelent: 2025-04-14
Kulcsszavak:huminsav, fulvosav, himatomelánsav, humuszanyag, humuszanyagok, huminsavak, antioxidáns, DPPH, CUPRAC, ESR, TPC, ORAC
Tárgyszavak:
Online Access:http://doktori.ek.szte.hu/12282
LEADER 01089nta a2200229 i 4500
001 dokt12282
005 20250416122955.0
008 240828s2025 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Doktori Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Csicsor Attila 
245 1 0 |a Huminsavak antioxidáns tulajdonságai  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Csicsor Attila 
246 1 0 |a Antioxidant properties of humic acids  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2025-04-14 
502 |a Disszertacio 
650 4 |a környezettudományok 
650 4 |a Kolloidkémia 
695 |a huminsav, fulvosav, himatomelánsav, humuszanyag, humuszanyagok, huminsavak, antioxidáns, DPPH, CUPRAC, ESR, TPC, ORAC 
700 0 1 |a Tombácz Etelka  |e ths 
700 0 2 |a Szakácsné Földényi Rita  |e ths 
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12282/1/Csicsor%20Attila%20Huminsavak%20antioxid%C3%A1ns%20tulajdons%C3%A1gai%20PhD%20disszert%C3%A1ci%C3%B3.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12282/7/T%C3%A9zisf%C3%BCzet%20Csicsor%20Attila%20v2.pdf  |z Dokumentum-elérés