Neurotoxic effects of manganese oxide nanoparticles in rats

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sárközi Leila
Other Authors: Vezér Tünde
Format: Dissertation
Published: 2009-05-14
Subjects:
mtmt:20918899
Online Access:http://doktori.ek.szte.hu/10357
LEADER 00752nta a2200193 i 4500
001 dokt10357
005 20191205083022.0
008 191204s2009 hu om 0|| eng d
024 7 |a 20918899  |2 mtmt 
040 |a SZTE Doktori Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Sárközi Leila 
245 1 0 |a Neurotoxic effects of manganese oxide nanoparticles in rats  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Sárközi Leila 
260 |c 2009-05-14 
502 |a Disszertacio 
650 4 |a elméleti orvostudományok 
700 1 |a Vezér Tünde  |e ths 
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10357/1/2009_sarkozi_leila.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10357/2/2009_sarkozi_leila_tezis_eng.pdf  |z Dokumentum-elérés