Meleg húspép gyártás lehetősége egy kisvállalat keretein belül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bodoróczkiné Szóráth Klára
További közreműködők: Szűcsné Dr. Péter Judit (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1992
Kulcsszavak:Húspép előállítása
Melléktermék-feldolgozás
Takarmányozás
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/99757
LEADER 00827nta a2200229 i 4500
001 dipl99757
005 20211220093548.0
008 211206s1992 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Bodoróczkiné Szóráth Klára 
245 1 0 |a Meleg húspép gyártás lehetősége egy kisvállalat keretein belül  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Klára Bodoróczkiné Szóráth 
260 |c 1992 
300 |a 32 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Animal and Dairy science 
695 |a Húspép előállítása 
695 |a Melléktermék-feldolgozás 
695 |a Takarmányozás 
700 2 |a Szűcsné Dr. Péter Judit  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/99757/1/1992_bodoroczkine_szorath_klara.pdf  |z Dokumentum-elérés