Meleg húspép gyártás lehetősége egy kisvállalat keretein belül
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1992
|
Kulcsszavak: | Húspép előállítása Melléktermék-feldolgozás Takarmányozás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/99757 |
LEADER | 00827nta a2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl99757 | ||
005 | 20211220093548.0 | ||
008 | 211206s1992 hu om 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 2 | |a Bodoróczkiné Szóráth Klára | |
245 | 1 | 0 | |a Meleg húspép gyártás lehetősége egy kisvállalat keretein belül |h [elektronikus dokumentum] / |c Klára Bodoróczkiné Szóráth |
260 | |c 1992 | ||
300 | |a 32 | ||
650 | 4 | |a Agrár | |
650 | 4 | |a Agricultural sciences | |
650 | 4 | |a Animal and Dairy science | |
695 | |a Húspép előállítása | ||
695 | |a Melléktermék-feldolgozás | ||
695 | |a Takarmányozás | ||
700 | 2 | |a Szűcsné Dr. Péter Judit |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/99757/1/1992_bodoroczkine_szorath_klara.pdf |z Dokumentum-elérés |