A tojótápok fehérjetartalmának hatása az árutojás termelésre

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Jankó Ferenc
További közreműködők: Sófalvy Ferenc (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1990
Kulcsszavak:Tojótápok
Tojástermelés
Takarmányozás
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/99471
LEADER 00738nta a2200229 i 4500
001 dipl99471
005 20211221142618.0
008 211214s1990 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Jankó Ferenc 
245 1 2 |a A tojótápok fehérjetartalmának hatása az árutojás termelésre  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Ferenc Jankó 
260 |c 1990 
300 |a 38 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Animal and Dairy science 
695 |a Tojótápok 
695 |a Tojástermelés 
695 |a Takarmányozás 
700 1 |a Sófalvy Ferenc  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/99471/1/1990_janko_ferenc.pdf  |z Dokumentum-elérés