Az ipari abrakkeverés minőségének hatása a különböző állatfajok termelésére és szaporodásbiológiai állapotára
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1988
|
Kulcsszavak: | Takarmányozás Szaporodásbiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/99351 |
LEADER | 00781nta a2200217 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl99351 | ||
005 | 20211222083442.0 | ||
008 | 211208s1988 hu om 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Bujdosó Gergely | |
245 | 1 | 3 | |a Az ipari abrakkeverés minőségének hatása a különböző állatfajok termelésére és szaporodásbiológiai állapotára |h [elektronikus dokumentum] / |c Gergely Bujdosó |
260 | |c 1988 | ||
300 | |a 34 | ||
650 | 4 | |a Agrár | |
650 | 4 | |a Agricultural sciences | |
650 | 4 | |a Animal and Dairy science | |
695 | |a Takarmányozás | ||
695 | |a Szaporodásbiológia | ||
700 | 1 | |a Kovács Gábor |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/99351/1/1988_bujdoso_gergely.pdf |z Dokumentum-elérés |