Az ipari abrakkeverés minőségének hatása a különböző állatfajok termelésére és szaporodásbiológiai állapotára

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bujdosó Gergely
További közreműködők: Kovács Gábor (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1988
Kulcsszavak:Takarmányozás
Szaporodásbiológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/99351
LEADER 00781nta a2200217 i 4500
001 dipl99351
005 20211222083442.0
008 211208s1988 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Bujdosó Gergely 
245 1 3 |a Az ipari abrakkeverés minőségének hatása a különböző állatfajok termelésére és szaporodásbiológiai állapotára  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Gergely Bujdosó 
260 |c 1988 
300 |a 34 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Animal and Dairy science 
695 |a Takarmányozás 
695 |a Szaporodásbiológia 
700 1 |a Kovács Gábor  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/99351/1/1988_bujdoso_gergely.pdf  |z Dokumentum-elérés