Adatok a tej baktericid fázisának jellemzéséhez

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Ladányi Zsolt
További közreműködők: Facsar Imre (Témavezető)
Farkas Sándor (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1988
Kulcsszavak:Tejtermelés
Tejvizsgálat
Baktericid fázis
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/99311
LEADER 00759nta a2200241 i 4500
001 dipl99311
005 20211222083448.0
008 211208s1988 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Ladányi Zsolt 
245 1 0 |a Adatok a tej baktericid fázisának jellemzéséhez  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Zsolt Ladányi 
260 |c 1988 
300 |a 37 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Animal and Dairy science 
695 |a Tejtermelés 
695 |a Tejvizsgálat 
695 |a Baktericid fázis 
700 0 1 |a Facsar Imre  |e ths 
700 0 1 |a Farkas Sándor  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/99311/1/1988_ladanyi_zsolt.pdf  |z Dokumentum-elérés