Baromfihús-termelés (broyler) termelésszervezési és ökonómiai értékelése az érsekvadkerti Magyar-Csehszlovák Barátság Mezőgazdasági Termelőszövetkezetben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Fábián István
További közreműködők: nincs megadva (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1974
Kulcsszavak:Baromfitenyésztés
Hústermelés
Ökonómia
Üzemszervezés
Közgazdasági elemzés
Érsekvadkert
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/98930
LEADER 00950nta a2200265 i 4500
001 dipl98930
005 20220126070332.0
008 220126s1974 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Fábián István 
245 1 0 |a Baromfihús-termelés (broyler) termelésszervezési és ökonómiai értékelése az érsekvadkerti Magyar-Csehszlovák Barátság Mezőgazdasági Termelőszövetkezetben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c István Fábián 
260 |c 1974 
300 |a 33 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Animal and dairy science 
695 |a Baromfitenyésztés 
695 |a Hústermelés 
695 |a Ökonómia 
695 |a Üzemszervezés 
695 |a Közgazdasági elemzés 
695 |a Érsekvadkert 
700 1 |a nincs megadva  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98930/1/xxxx_fabian_istvan.pdf  |z Dokumentum-elérés